Destí, Noruega

Sorry, I am writing in my mother tongue (Catalan) today. I don't have enough energy to write what I am feeling and to say thanks to two of my best friends.
You can use google translate ;)
 
Si, avui escric en català. No tinc l'energia suficient en aquests moments per escriure en anglès. Perdoneu si faig faltes ortogràfiques, algunes es per que no tinc el teclat amb totes les lletres que utilitzem i altres es per que ja fa massa temps que no escric en català.
 
Ja haureu notat alguns de vosaltres que les ultimes dues setmanes no he estat tant activa amb el meu blog com de costum. Tot te una explicació, o una raó de ser.
 
Fa un parell de setmanes que he estat molt desanimada, de fet sentia i sento a vegades que perdo la motivació, el sentit de la vida, les ganes de lluitar. Si, jo la Raquel que tu coneixes, lluitadora i positiva. Vaig estar plorant cada dia durant mes d'una setmana seguida, no podia controlar-ho va arribar una tarda que vaig ficar-me al llit per que no podia amb el meu cos, estava exhausta, esgotada... Aquella mateixa nit tenia a la meva mare esperant al Skype per poder xerrar una estona, pero no tenia ànims per poder parlar. Vaig decidir escriure missatges, li demanava ajuda. Mare si us plau, ajuda'm. I realment va escriure les paraules màgiques per poder aixecar-me del llit. Llavors el meu novio, Mads, al veurem em va abrasar i em va donar ànims, tambè va dir unes paraules màgiques. " Raquel, quan et vaig conèixer no passaves el teu moment millor de la teva vida, però el que em va enamorar de tu es que eres i ets una dona molt lluitadora i sempre tires endavant." El vaig mirar, no vaig dir res.

Al dia següent casualment una de les meves millors amigues em va escriure per el What's up preguntant-me com estava, li vaig explicar. Em va respondre també amb unes paraules màgiques: "Quan estic baixa de moral, una de les persones amb les que penso eres tu. I penso, ole! Si la Raquel pot, jo també. A por ello!"
Mes tard vaig decidir escriure a la Vanesa per el What's up i em va comentar que estava desanimada, no em podia donar ànims. Ànims! jo li hauria de donar ànims!
 
Despres d'estar en contacte amb les persones mes importants a la meva vida vaig decidir tirar endavant, tornar a aixecar-me per poder ser una altre vegada la Raquel forta i lluitadora. Tinc persones al meu voltant que continuen lluitant per que jo soc lluitadora, per tant, per vosaltres Mare, Mads, Vanesa i Elisabeth tornarè a treure les forces d'on sigui per mi i per vosaltres. Per que heu estat al meu costat en els moments que mes ho he necessitat i se que No us puc Fallar de cap de les maneres.
A tu Vanesa, sempre recordaré aquella trucada que em vas fer despres de llegir un mail meu. D'aixó ja fa un any i mig. Mai l'oblidaré.
 
Vull donar-vos les gràcies Mare, Vanesa i Elisabeth (les meves millors amigues) per estar al meu costat cada dia. Us estimo moltíssim i us envio molts molts ànims.
 
A tu que estàs llegint, espero que lluitis com fan les persones que tinc al meu voltant i com ho faig jo. Se que són moments difícils, pero de tot se'n surt, el mes important es tenir persones que t'estimen i tu estimis al teu costat. Pensa en el que vols i lluita fins al final, cauràs i t'aixecaràs les vegades que faci falta per aconseguir el que t'has proposat.
 
Us desitjo el millor,
Raquel

Comments

Popular Posts