Fredager favoritt i Bogstadveien +1

Jeg elsker den gaten der jeg bor, så jeg har besluttet å dele mine favorittsteder i dette området Majorstuen-Bogstadveien.
Hver fredag vil du finne noen tips fra meg til deg! 

I love the street where i live, so i have decided to share my favorite places of this area Majorstuen- Bogstadveien. I am colling this section: Bogstadveien +1.
Every friday you will find some tips from me to you!

I dag vil jeg begynne med en av mine favoritt butikk: Vanessa Cardui
Det er et ulike konsept for mote- interiørbutikk som henter inspirasjon fra Paris og New York. Det er to par som partnere, men bare jentene kjører butikken, de er veldig hyggelige og snille det er alltid en glede å går dit bare for å si hei.
I dag Vanessa Cardui vil invitere deg til å feire San Valentin med bobler og snacks!!! Fra kl. 18:00
Jeg håper å se deg der jenter!

Today I will start with one of my favorite store: Vanessa Cardui
It is a different concept of fashion / Interior store  which draws inspiration from Paris and New York. There are two couples as partners but just the girls are driving the shop, they are very nice and kind it is always a pleasure to go there just to say hi.
Today Vanessa Cardui will invite you to celebrate San Valentin with some champagne and snacks!!! From 18:00
I hope to see you there girls!
by Raquel Garcia Style : raquelgarcias

Comments

Popular Posts