Fredager favoritt i Bogstadveien +1

NEST er min favoritt butikk i Oslo å kjøpe Cupcakes! 

Jeg liker kommer til dette butikk, Kristine Grojotheim (butikkeier) er veldig søt, og jeg praktisere norsk med hennes :) vanligvis jeg går der med min lille hund som elsker besøk butikken også. Kristine spiller med min hund hver gang vi kommer.

De har det beste Cupcakes  av Norge! Du må smaker det, de er veldig veldig godt. De kombinerer Cupcakes med Interiør, dette kombinasjon er inspirert etter Kristine studerte i London for noen år siden. 
Det er en lille hjørne med produkter for barna som er veldig spennende!
 
Raquel Garcia Style
Raquel Garcia StyleRaquel Garcia StyleRaquel Garcia Style Raquel Garcia Style
Raquel Garcia Style

Raquel Garcia Style

posted by Raquel Garcia Style: raquelgarcias


Comments

Popular Posts