Art in fashion

Du finner her forskjellig bilder med kunst plagg. Jeg hadde noen meldinger fra dere spør meg hvis jeg kan finner klær fra butikker som dere kan finner i Oslo. Så jeg har valgt på dette gang noe norsk marker.

I dag skal vi se "Art in Fashion" . Det snakker ikke som illustrasjoner, jeg snakker om pagg. Det virker som det er en annen påvirke innenfor mote, kunst økende smaken for samtdskunst. Kunst bli talent i verdens hovedsteder, på dette år har vi sett Dolce Gabbana, PRADA... Plagg med kunst.

Couture bruker uventet stoff og print som 3D utsmykninge, digitale utskrifter, graffiti mønstre... Silhouettes, deres former, etc ... ser ut som de kommer fra de skisser av arkitekter. Silhouettes er rett, kvinners kjoler er umerkede kroppen linjer.


 

 


 

Comments

Popular Posts