Skandinavisk stil- mote

I dag har jeg valgt skriver om skandinavisk stil- design- mote. Det er litt komplisert å defineres dette, i mitt eget syn skandinavisk mote her er forskjellige enn i Spania for eksempel. Og jeg må sier at jeg har forandre min stil i Norge også fordi vær. Været her er veldig kaldt selv om er sommer, sommeren her er kaldt ogsåååå! Så jeg kan ikke ta på meg mye klær som jeg brukte før jeg flyttet i Oslo... jo, jo...
Her finner du noe bilder fra de skandinaviske mennesker og street mennesker. Jentene bloggerne ta på seg mye sminke på ansiktet, de er lik Barbie! (Tror jeg) Men jeg elsker nordisk hår stil spesielt for guttene! De er veldig populært i Spania, vi sier de har "crazy- sexy hair" :) og du kan se Runes hår, han se bra ut! Han er veldig typisk skandinavisk gutt.
Om klær: Jeg elsker skandinavisk stil, minimalistisk, enkel, naturlig... Jeg vet ikke hvordan jeg kan definere det! Jeg liker så mye, det er veldig feminine spesielt for jobb men hvis jeg går ut jeg kan ikke finner mye klær for meg fordi jeg liker bedre kjoler eller klær som følg figuren at min kroppen. Her mennesker liker oversize og noen ganger det passer ikke så bra for mennesker som er lille lik meg. ;)
Så, se bilder og jeg håper du liker dem!

NORGE
Raquel Garcia Style
 Caroline Berg Eriksen - Norges største blogger

Raquel Garcia Style
Christian Burmeister - Norges største blogg-gutt

DANMARK
Raquel Garcia Style

Sarah Louise - Danskes største blogger

Raquel Garcia Style
Rune Londorf - Dansk kjekkfyr!

SVERIGE
Raquel Garcia Style
Kenza Zouiten - Sverger største blogger  

Raquel Garcia Style
Robert Bahia -  Sverger største blogger- gutt

posted by Raquel Garcia Style: raquelgarcias


Comments

Popular Posts